О нама

Чувари природе су Друштво основано са циљем да потрошачима пружимо квалитетан производ, препознајући тренутак кад је на тржишту меда falsifikovani med  постајао све више заступљен, a прави пчелари све теже успевали да продају свој производ. Због такве ситуације све наше активности су усмерене на едукацији потрошача и на окупљању пчелара како би удружени повећали шансе за успех у трци са фалсификаторима.

За стратешког партнера изабрали смо Друштво пчелара Београд које је најмасовније друштво у Европи са преко 1000 чланова.
Са поносом истичемо да Друштво пчелара Београд постоји још од далеке 1898. године и несебичним ангажовањем свог чланства свакодневно доприноси развоју пчеларства едукацијом нових чланова, издавањем часописа "Београдски пчелар", борбом за подизање нивоа квалитета меда, организацијом сајма меда "Ташмајдан" и других продајних изложби.

Сву количину меда која се продаје преко Чувара природе у специјализованој продавници меда у ул. Кнегиње Зорке бр.52 су произвели чланови Друштва пчелара Београд поштујући начела МАНИФЕСТА ЧУВАРА ПРИРОДЕ.

Чувари природе врше едукацију и контролу пчелара над применом начела МАНИФЕСТА ЧУВАРА ПРИРОДЕ.