БАГРЕМОВ МЕД
БАГРЕМОВ МЕД
ЛИПОВ МЕД
ЛИПОВ МЕД
ЛИВАДСКИ МЕД
ЛИВАДСКИ МЕД
ШУМСКИ МЕД
ШУМСКИ МЕД
СУНЦОКРЕТОВ МЕД
СУНЦОКРЕТОВ МЕД
МЕД ИЗ ОКРУЖЕЊА
МЕД ИЗ ОКРУЖЕЊА
ПЧЕЛИЊИ ПРОИЗВОДИ
ПЧЕЛИЊИ ПРОИЗВОДИ
ПРЕПАРАТИ ОД ПЧЕЛИЊИХ ПРОИЗВОДА
ПРЕПАРАТИ ОД ПЧЕЛИЊИХ ПРОИЗВОДА
ЛИТЕРАТУРА
ЛИТЕРАТУРА

Производи

Наша мисија је да чувамо традицију домаћег меда.

Мед који се налази у продаји је произведен са посебном пажњом на основу начела Манифеста Чувара природе. Пчелари који су прихватили начела манифеста третирају пчеле еколошким препаратима током целе године и на тај начин је максимално смањена количина резидуа у меду, користе се хигијенске појилице како пчеле не би скупљале неопходну воду са бара.

Поносимо се чињеницом да се у свакој тегли налази мед искључиво од једног пчелара чије име стоји на декларацији тегле. Ово је нарочито важно пошто на тај начин можемо да вам понудимо сиров мед који није загреван у процесу прераде. Познато је да сиров мед који није прошао процес загревања у себи садржи добре бактерије које утичу на подизање имунитета. Требате знати да мед који купите у супер маркетима уколико имате среће да купите од дистрибутера који није фалсификатор мора проћи кроз процес загревања како би се сјединио мед различитог квалитета И добио јединствен квалитет што је циљ сваког већег дистрибутера. Поменутим загревањем долази до нестанка добрих бактерија И на тај начин мед смањује свој утицај на јачање имунитета.

Мед се врца и пакује према свим законским прописима Републике Србије.

Бројност нашег чланства нам омогућава да вам понудимо мед са бираних локација из срца природе. Бирамо локације довољно удаљене од свих загађивача.

За производе који су настали на основама Манифеста Чувара природе користи се стаклена амбалажа. 


Мед произведен на горе описан начин можете наћи у првој специјализованој продавници меда у  Београду ул.Кнегиње Зорке 52.

У понуди су: багремов мед, шумски мед, ливадски мед, липов мед, кестенов мед и сунцокретов мед.                                                                                 Поред меда у нашој продвници можете наћи и полен зрно, полен млевени, матични млеч, прополис за тинктуру, прополис јестив, прополис капи, као  и разне мешавине на бази меда, полена, прополис, и млеча.

Све наше производе можете поручити преко сајта у делу on line shop или путем мобилног 0641403388. Трошкови испоруке падају на терет купца.